Matkailupalvelut

Tälle sivulle on tulossa tietoa alueen matkailupalveluista!

Maupertuis ja elämä Tornionlaaksossa 1700-luvulla yllättää kiehtovilla tarinoillaan, maailmaan mullistaneella tutkimustuloksella ja hurmaavilla maisemilla.

Teemaan liittyviä ohjelmapalveluita on tulossa. Niistä kerromme myöhemmin lisää.

Nyt jo saatavilla:
Torniohaparanda-matkailuoppaat tarjoavat opastettuja retkiä tilauksesta Maupertuis´n Tornionlaaksossa. Ohjelmapalveluyritykset räätälöivät toiveittesi mukaisia palveluja.
Kysy lisää:

TornioHaparanda matkailuneuvonta

Aavasaksan Lappi

Pellon matkailu

Ajankohtaista!

Uusi sivusto avattu, tervetuloa!

Tervetuloa Maupertuis´n jalanjäljille Tornionlaaksoon.
 Ranskalainen retkikunta vieraili Tornion, Ylitornion ja Pellon alueella tieteellisten tutkimusten merkeissä vuonna 1736 – 1737. Olemme koonneet uusille nettisivuille historiaa ja tarinaa tuosta seikkailusta. Tervetuloa tutustumaan.

Lue lisää

Maupertuis´n Tornionlaakso ja syntymäkaupunki kohtaavat

Toukokuun lopussa Maupertuis-säätiön ja Maupertuisin jalanjäljillä hankkeen edustajia tapaa Saint Malon kaupungin väkeä. Tarkoituksena on keskustella kansainvälisen yhteistyön avaamisesta alueiden välillä.

Lue lisää

• Koe Maupertuis'n
tarinoiden Tornionlaakso!

Maupertuis seurueineen jätti jälkeensä kiehtovia tarinoita 1700-luvun Tornionlaaksosta – paikallisista tavoista ja seurapiirielämästä aina ihmeelliseen luontoon keijuineen ja maahisineen...

Lue lisää

• Tutustu vanhoihin kuviin ja karttoihin!

Miltä näyttää Tornionlaakso vanhoihin piirroksiin ja karttoihin tallennettuna? Miltä nämä paikat näyttävät nyt? Katso kuvagallerioista...

Lue lisää